Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Aşağıda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Birgeniş firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu boyut can kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı öbürü hareketlidir. Durağan kanada madun üst sürgü ve art kol uygulandığı kadar, amudi ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz şu denli insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım nöbetlemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yangın kapısı yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını bina etmek binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

CMD Mühür; kaliteli ve muteber yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği konusunda mahir kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page